Bainbridge

Bainbridge

Before

IMG_4550 2

Unique in Brooklyn

Most Brooklyn backyards are dimensionally the same. These homeowners wanted to create a functional unique space. There are two levels to the backyard, and we renovated both sections. The homeowners wanted some wood tones on the lower level to contrast the brick and concreate exteriors, so we installed wood deck tiles. We also made a Mahogany vent cover to cover up the existing AC unit. This space was completed with new Mahogany steps leading you from the lower level to the main backyard area. In this area we installed bluestone steppingstone, artificial turf and built a curved designed deck. The final element was the gorgeous mahogany horizontal fencing. This fencing featured staggered seams and alternating board sizes.

Completed in 2020